Sök till världens bästa sommarjobb!

Vill du vara en del av vår gemenskap i sommar? 

Vi söker omsorgsassistenter till vår LSS-verksamhet i lantlig miljö mellan Örebro och Nora, endast 30 minuter från Örebro C. Här kombinerar du arbetet med människor, djur och lantbruk i en härlig blandning. 
Vårt omsorgsarbete är i fokus och vår målgrupp är människor med funktionsnedsättningar, personkrets 1, LSS. Vårt uppdrag är att stärka varje bybo genom att ge omsorg och stöd utifrån individuella behov. 

Omsorgsutbildning eller utbildning med pedagogisk inriktning är meriterande liksom erfarenhet av liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att trivas hos oss behöver du dela vår socialterapeutiska värdegrund där vi ser varandra för de vi är. En by för alla, men framförallt för de som behöver stabilitet, rytm, omtanke, mindre stress och att vara del av en fantastisk gemenskap på sina egna villkor. Vi låter årstiderna forma rytmen i byn. 

Varierande arbetstider dag, kväll, helg samt sovande jour. 

B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav

Läs mer om oss och om vår värdegrund på www.rasmusbyn.se samt följ oss på Facebook under ”Rasmusbyn”

Skicka ansökan med fullständigt CV och personligt brev till:

ann-kristin.elm@rasmusbyn.se

Märk din ansökan ”semestervikarie”

Vi rekryterar löpande!