Johanna.karlsson@rasmusbyn.se

Vill du vara en del av vår gemenskap i sommar? 

Vi söker omsorgsassistenter till vår LSS-verksamhet i lantlig miljö mellan Örebro och Nora, endast 30 minuter från Örebro C. Här kombinerar du arbetet med människor, djur och lantbruk i en härlig blandning. 
Vårt omsorgsarbete är i fokus och vår målgrupp är människor med funktionsnedsättningar, personkrets 1, LSS. Vårt uppdrag är att stärka varje bybo genom att ge omsorg och stöd utifrån individuella behov. 

Vill Du vara en del av vår gemenskap i sommar? Vi söker omsorgsassistenter som kan arbetahos oss under sommaren. Du får gärna börja med introduktion redan nu.

Ansök via länken till platsbanken nedan eller skicka ett mejl med personligt brev och CV direkt till Johanna.karlsson@rasmusbyn.se. Märk din ansökan med semestervikarie 2023. Varmt välkommen till oss!

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/27098058

Märk din ansökan ”semestervikarie”

Vi rekryterar löpande!