Vi är nu ISO 9001:2015 certifierade!

Vi på Rasmusbyn är glada och stolta över att kunna dela med oss av att vi har just uppnått ISO 9001:2015-certifieringen. För oss är detta en viktig milstolpe och ett bevis på vårt engagemang för att erbjuda den högsta kvaliteten inom LSS boenden

Men vad betyder egentligen ISO 9001:2015-certifieringen? För de som är obekanta med ISO-standarder, är ISO 9001:2015 en internationellt erkänd standard för kvalitetsledningssystem. Den strävar efter att säkerställa att organisationer kan leverera produkter och tjänster som uppfyller både kundens krav och tillämpliga lagar och föreskrifter.

För oss på Rasmusbyn innebär denna certifiering att vi har genomgått en rigorös granskning av våra processer och system för att säkerställa att de uppfyller de högsta standarderna för kvalitet och effektivitet. Det betyder att våra bybor, deras familjer och vi som arbetar här kan lita på att de får och ger bästa möjliga vård och stöd hos oss.

Att bli ISO 9001:2015-certifierad är inte bara en symbol för vår kvalitetsinriktning, det är också ett löfte att vi kontinuerligt strävar efter förbättringar och att vi är dedikerade till att uppfylla och överträffa deras förväntningar.

I detta, vill jag tacka vårt fantastiska team för deras hårda arbete och engagemang för att göra detta möjligt. Det är deras passion och dedikation som har gjort det möjligt för oss att uppnå denna viktiga milstolpe.

Så, till alla våra bybor och era familjer – vi är här för er och vi kommer alltid att sträva efter att erbjuda den bästa möjliga vård och stöd. Vi är glada över att kunna dela detta ögonblick med er och ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans, med kvalitet och excellens som vår främsta prioritet.

Tack för att ni är en del av vår gemenskap!

 

Sophia Greek

Verksamhetschef Rasmusbyn

 

Klicka här för att se vår ISO 9001:2015 certifiering.