Öppet Hus på Rasmusbyn

 

Inbjudan Öppet Hus den 30 september 2018 

Med anledning av stor efterfrågan på studiebesök kommer vi att slå upp våra portar och visa upp vår verksamhet under en dag.

Den 30 september 2018 kommer vi att ha två visningar av Rasmusbyns verksamhet. 

Klockan 10.00 bjuder vi in dig/er med ett anhörigperspektiv. Vi kommer att berätta om vår verksamhet, vårt arbetssätt kopplat till vårt boende och vår dagliga verksamhet. 

Klockan 13.00 bjuder vi in alla övriga intressenter. Det kan vara du som funderar på att söka jobb hos oss eller för dig/er som önskar samverka med oss på olika sätt. Kanske är du bara nyfiken och vill veta lite mer. Alla övriga intressenter är välkomna denna tid. 

Upplägget för båda visningarna är att vi samlas i vår stora fina matsal för presentation av verksamheten. Därefter finns möjlighet till guidad rundvandring. 

Anmälan görs till verksamhetschef Sophia Greek via mejl. email hidden; JavaScript is required Anmäl hur många som kommer och till vilken tid samt kort om syftet med ditt besök så vi kan förbereda oss på bästa sätt.  Har du inte möjlighet att mejla kan du anmäla ditt deltagande via telefon på nummer 072-5127880 

OBS! BEGRÄNSAT ANTAL OCH FÖRST TILL KVARN 

Vi bjuder på fika! 

Varmt välkomna! 

Sophia Greek                               Sara Sjöborg Wik

Verksamhetschef                       Grundare och ordförande