Våra nya medarbetare på Rasmusbyn

Varmt välkommen till byn önskar vi Saara Lehikoinen! Från den 1 januari är Saara heltid hos oss som handledare på vår dagliga verksamhet som ansvarig för vår nya DV-grupp ”Skapande”, där hon kommer att jobba med att utveckla bybornas kreativitet och skaparglädje. Saara har tidigare jobbat som hantverkspedagog på en daglig verksamhet i Stockholm och har erfarenhet av att handleda människor med neuropsykiatriska funktionsvariationer i olika skapandemetoder. Saara håller gärna på med hantverk och skapande även på fritiden. Hon gillar att strosa i naturen med sin hund och är förväntansfull inför det nya livet på landet! Saara är efterlängtad på byn och både bybor och personal ser så mycket fram emot det kreativa arbetet du kommer utveckla på Rasmusbyn.

Varmt välkommen till byn önskar vi Ann Kristin Elm! Från den 16 december är Annki heltid hos oss som vår administratör. Annki har tidigare erfarenhet som boendestödjare på ett LSS boende och har erfarenhet av att lägga schema och planera. Annki gillar att jobba i trädgården, cykla och umgås med familjen. Både bybor och personal är väldigt glada över att ha dig hos oss!

Vår nya sjuksköterska Tommy.

Varmt välkommen till byn önskar vi Tommi Hynynen! Från den 17 februari är Tommi heltid hos oss som vår sjuksköterska. Tommi är sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri. Han har tidigare jobbat som sjuksköterska både inom psykiatri och medicin. Han har även erfarenhet av att jobba som flugspöbyggare och flugfiskeguide. På fritiden tycker Tommi om att syssla med foto, friluftsliv och flugfiske. Både bybor och personal är väldigt glada över att ha dig hos oss!