Sommarjobba Rasmusbyn LSS boende Nora Örebro

Sommarjobba i Rasmusbyn 2024!

Vill du bli en del av vår gemenskap i sommar? Hos oss arbetar du med människor med behov av stöd och omsorg men även med djur och natur på vår bondgård strax norr om Örebro. Vår omsorg riktar sig mot vuxna personer med autism och/eller utvecklingsstörning inom LSS.

Som sommarvikarie kan du arbeta i någon av våra fyra gruppbostäder där du också är en del av den dagliga verksamheten under vardagarna. Här stöttar du våra bybor (brukare) i deras arbetsgrupper (kök/matsal, skog/gård, stall/djur eller skapande) tillsammans med våra handledare.  Vi söker semestervikarier till sommaren och främst till veckorna 25-32. Arbetstiderna varierar då gruppbostäderna är bemannade dygnet runt, främst med sovande jour men det finns även möjlighet att arbeta vaken natt.

Vi har även behov av dagtidspersonal måndag till fredag (handledare inom daglig verksamhet) med kunskaper inom storkök, gårdsarbete eller djurhantering (hästar, får, höns och kaniner).

Vi söker dig som vill uppleva en annorlunda sommar i fantastisk lantlig miljö med fin gemenskap. Utbildning inom vård och omsorg är meriterande, liksom erfarenhet av tidigare arbete inom vård och gärna inom funktionshinderområdet.

Titta gärna in på vår Facebooksida ”Rasmusbyn” för att se mer av vår vardag.

Ansök med CV och personligt brev till email hidden; JavaScript is required eller via annons på platsbanken. Märk ansökan med ”semestervikarie 2024”.

Välkommen med din ansökan!